Kamp Jasenovo

Auto-kamp Jasenovo se nalazi u Šibensko-Kninskoj županiji, mjestu JASENOVO prepoznatljivog po netaknutoj priprodi, čistoći i bistrini mora. Mjesto Jasenovo se nalazi u blizini BRODARICE, odnosno izmedu Šibenika i Primoštena.

Auto-kamp je smješten u uvalu Jasenovo, opasanu borovom šumom uz samu obalu, gdje Vas čeka lijepa šljunkovita prirodna plaža sa koje puca prelijepi pogled na obližnje otoke šibenskog akvatorija.


Sadržaj kampa

Auto-kamp Jasenovo raspolaže sa 50-tak kamp mjesta, koja se protežu od ulaza u kamp do same plaže, u pažljivo i brižno njegovanom okolišu pa se do plaže dolazi popločanom stazom, oko koje je zasađeno prepoznatljivo dalmatinsko bilje i drveće.

Na samom dnu kampa, odnosno tik do plaže se nalazi CAFFE BAR, gdje možete uživati i tišni kampa uz prvu jutarnju kavu, a u popodnevnim satima u bogatoj ponudi osvježavajućih napitaka i sladoleda.


Sva kamp mjesta imaju priključak za električnu energiju te na raspoganju imaju novouređeni sanitarni čvor.

Sanitarni čvor čine:
- WC za muškarce + tuš kabina: 3
- WC za žene + tuš kabina: 3
- prostori za pranje suđa: 3
- prostori za pranje rublja: 3
- kemijski WC - posebno uređen prostor

Kako smo u uređenju kampa prvenstveno brinuli o ugodnosti boravka naših gostiju, napomenuti ćemo da je gostima na samom ulazu u kamp od 0-24 na raspolaganju RECEPCIJA, gdje mogu dobiti sve potrebne informacije vezane za kamp, a i informirati se te dobiti sve potrebne informacije za sve okolna mjesta i prirodne znamenitosti i atrakcije.

Cijela površina kampa (7000 m2) je opasana ogradom oko koje je takoder borova šuma te kao takav pruža sigurnost gostima, posebno djeci, na koju smo mislili tako da na raspolaganju imaju i malo dječje igralište (pješčanik, ljuljačke, klackalice...).


Sezona kampa

Sezona kampa započinje sa toplim danima, pa tako svoja vrata otvaramo od 01. svibnja, a uglavnom traje do 01. listopada.

Sigurni smo da ćete uživati u svim prirodnim blagodatima našeg kampa, baš kao i u toplom i ljubaznom dočeku osoblja kampa pa nam prostaje još samo dodati "Vidimo su u našem malom raju".